Oud ijzer ophalen in Afferden

U bent waarschijnlijk op zoek naar een bedrijf dat uw oud ijzer ophaalt in Afferden en omgeving? Wanneer u contact met ons opneemt komen wij zo snel mogelijk naar u toe om de metalen op te halen. Kijk voor meer informatie op de pagina "oudijzer ophalen".

Wanneer u als zakelijke klant in de omgeving Afferden oud ijzer wilt verzamelen. Dan kunnen wij bij u geheel gratis een bak plaatsen of zelfs een container plaatsen. Zodra de container vol zit met oudijzer dan komen wij deze voor u legen. Na een geijkte weging krijgt u van ons direct contant of per bank betaald.

Als u als klant uit Afferden uw oud ijzer en overige metalen zelf wilt inleveren tegen de huidige dagprijzen. Dan heten wij u van harte welkom op onze vestiging in heesch.

U kunt makelijk via het contact formulier uw gegevens invullen. Of door ons direct te bellen op 06-46326467. Kijk voor meer gegevens op onze contact pagina.

 

Oud-ijzer-ophalen

Contact met oudijzer-nijmegen.nl

Vult u het onderstaande formulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard zijn wij ook bereikbaar per telefoon op het nummer: 06-46326467

Volg ons op socialmedia voor de nieuwste ontwikkelingen.

Oud ijzer is geld waard!