Wie is oudijzer Nijmegen?

Oudijzer-nijmegen.nl is een website van "van Tuyl Metaalrecycling". Sinds 2011 zijn wij gestart met het inzamelen van oudijzer, koper en andere ferro en non-ferro metalen. Al snel bleek dat we het moesten gaan zoeken in grote gemeentens. Vandaar dat wij actief zijn in Nijmegen.

Activiteiten

Ondertussen is het bedrijf gegroeit naar een locatie in Heesch, hier verzamelen wij onze metalen en recycelen wij bijvoorbeeld de wasmachine, droger, cv-ketel etc. Indien u de huidige dagprijs wilt ontvangen voor uw metalen dan kunt u uiteraard naar onze vestiging komen in Heesch, deze is makelijk te bereiken vanaf de snelweg. kijk voor meer informatie op de pagina "Oud ijzer inleveren".

Oprichter van Tuyl Metaalrecycling

In 2011 is het bedrijf opgericht door Ferry van Tuyl, geboren in Geffen en onder tussen een succesvolle jonge ondernemer. Om onderscheid te maken in de concurentie, zijn we veel bezig met internet. Daarnaast is het van belang om klanten correcte en juiste prijzen te geven.

Heeft u interessen om uw oude metalen te laten ophalen door van Tuyl Metaalrecycling kijk dan op onze contact pagina voor meer informatie.

Oud-ijzer-ophalen

Contact met oudijzer-nijmegen.nl

Vult u het onderstaande formulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard zijn wij ook bereikbaar per telefoon op het nummer: 06-46326467

Volg ons op socialmedia voor de nieuwste ontwikkelingen.

Oude metalen laten ophalen door Tuyl Metaalrecycling.